Studio Diaries – laatste loodjes wegen het zwaarst.

March 26, 2024

Week 3 in de studio, hoog tijd voor een grote update. Want intussen zitten de laatste klusjes erop, de studio is helemaal klaar om ingericht te worden. Je hoort het goed, het klussen zit erop!

Wat gebeurde er de voorbije weekends?

Na de strijd met de zwarte muur die ik per sé wit wou krijgen, volgde een nieuwe battle. Op een weekavond trokken we naar de studio met het idee om al een beetje vaart te maken. Niets was minder waar. Na meer dan twee uur duwen, trekken, sleuren en kloppen, kregen we geen drie planken in elkaar geklikt. Het leek een hopeloze zaak.

Een paar dagen later trokken we met nieuwe moed, en vooral ook extra tools, opnieuw naar de studio. Zo geklaard, op enkele uurtjes legden we de helft van de vloer. De weekavonden die daarop volgden, klaarden we de klus. En aan de vooravond van klusjesweekend 4, kan ik met trots zeggen dat de vloer er volledig in ligt.

Wat staat er nog op de planning?

De komende dagen vallen er nog heel wat pakketjes in de brievenbus, want intussen kon ik al wat online shoppen. De grote meubels zijn reeds aangekocht en ook de kleinere decoratie komt helemaal in orde. Dit weekend begin ik dan ook met de inkleding van de ruimte, zodat volgende weekend nog gebruikt kan worden voor de finale afwerking.

Minder tekst, meer beelden? Goed nieuws, want dan heb ik een gloednieuwe TikTok-update voor jullie.

@annelies.boeykens

New week, new update ✨ Zware week gehad, in en buiten de studio. Maar we blijven doorgaan 💪🏻 #freelancephotographer #daglichtstudio #diy #fotostudio #belgianphotographer #behindthescenes

♬ Walking Around – Instrumental Version – Eldar Kedem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Laat een reactie achter

Reacties