Aanbod

Laten we kennismaken

Jullie hebben elkaar het ja-woord gegeven, spannend! Jullie grote dag komt eraan en jullie zijn op zoek naar een huwelijksfotografe. Here I am. 

Een match tussen fotograaf en koppel is zo ongelooflijk belangrijk. Je neemt als koppel een vreemde mee in jullie magische verhaal. En vertrouwen geven aan iemand dat je helemaal niet kent, dat loopt niet zo vlot. En dat is exact de reden waarom ik voor een persoonlijke aanpak kies, een aanpak waarbij we elkaar vooraf leren kennen. 

Benieuwd naar deze persoonlijke aanpak? Neem dan vrijblijvend contact op. Vertel mij over jullie plannen, neem mij mee in jullie sprookje en laat ons samen ontdekken hoe we jullie magie kunnen vastleggen. 

We said yes

... en nu?

Een huwelijksboeking is al mogelijk vanaf €550. 
Neem vrijblijvend contact op voor een offerte op maat.

Investering

* Kennismakend gesprek, online of offline
* Afgewerkte foto's in digitale galerij en op hoge resolutie
* Bij boekingen vanaf 7u is er print tegoed inbegrepen (bv. voor albums)
* Vervoerskosten inbegrepen

INbegrepen bij elke boeking...

Elk huwelijk is uniek en vereist een individuele aanpak. Om die reden maak ik met veel plezier een persoonlijke offerte, afgestemd op jullie grote - of kleine maar fijne - plannen. 

Wat kost huwelijksfotografie?

Vraag de brochure op

Ben je benieuwd naar wat ik voor jullie kan betekenen? Let's find out!

Stuur vrijblijvend een mailtje om mij alvast over je plannen te vertellen. Zo kan ik even kijken of ik jullie datum nog vrij heb in de agenda. Datum geen probleem? Dan plan ik heel graag een kennismakingsgesprek in. Tijdens een online videocall of een offline koffie'tje leren we elkaar kennen en ben ik vooral benieuwd naar jullie verhaal. 

Zo ontdekken we samen of het een match is en op welke manier ik een plekje kan vervullen in jullie verhaal.

Tot snel?

Let's meet

Neem contact op

Website Assets-Arch Outline

BOEK NU

€345 incl btw

Investering

60 minuten fotografie
Op locatie (in overleg)
Brochure met stylingadvies vooraf
Volledige galerij (hoge resolutie)
Mini-album inbegrepen

Wat mag je verwachten?

De liefde is er om te vieren, elke dag opnieuw. En het is nog mooier om dit ook eens vast te leggen. Tijdens een koppelshoot van +- 60 minuten trekken we erop uit om jullie vast te leggen zoals jullie écht zijn, in alle spontaniteit. 

Liefde vieren

elke dag

BEKIJK DE BROCHURE

Website Assets-Arch Outline

BOEK NU

€345
incl. btw

Investering

60 minuten fotografie
Volledige galerij op hoge resolutie
Gebruik van de client closet inbegrepen
Mini vouwalbum na afloop

Wat mag je verwachten?

Baby on the way, joepie! Je hebt dan ook groot gelijk dat je je zwangerschap graag op beeld wil laten vastleggen. I'm your partner in crime. Een zwangerschapsshoot wordt meestal tussen de 30 en 34 weken gepland. Wil je je zwangerschap graag bekendmaken met foto's? Dan kan je uiteraard ook vroeger bij mij terecht. 

zwangerschapsshoots

Baby on the way

BEKIJK DE BROCHURE

Website Assets-Arch Outline

BOEK NU

€250 incl. BTW

Investering

30 minuten fotografie
Op locatie (max. 10 km van Mechelen)
15 afgewerkte foto's op hoge resolutie
Wat mag je verwachten?

Niet helemaal zeker of een fotoshoot wel iets voor jullie is? Dan kan je kiezen voor een mini-sessie. Deze 'light' versie van een fotoshoot is ideaal voor de twijfelaars, voor degene die hun partner moeten overtuigen zich aan een shoot te wagen, voor iedereen die graag samen op de foto wil, maar een volledige shoot niet ziet zitten. Mini-sessies, maar maxi-fun. 

Liefde vieren

in 't klein

BEKIJK DE BROCHURE

MINI-sessie

Verloving

Koppelshoot

De opties

Koppels & Zwangerschappen

Is jullie gezinnetje compleet en willen jullie graag je kroost op beeld laten vastleggen? Dan help ik jullie hiermee graag verder! Tijdens een gezinsshoot ligt de focus op plezier maken, spontaniteit, jullie in beeld brengen in alle gezelligheid. 

Het is mogelijk om een gezinsshoot op locatie te doen, bij jullie thuis of in mijn eigen studio in het Mechelse. Dageraad Studio opende even geleden de deuren en is de ideale optie voor een zachte, rustige look & feel aan de foto's, het simpele en minimalistische gecombineerd met het gezellige en huiselijke. 

gezellig in beeld

BOEK NU

Jouw kroost

BEKIJK DE BROCHURE

Jullie mochten jullie kleine wondertje verwelkomen, tijd om jullie grote gelukje vast te leggen op beeld. 

Voor deze shoots kom ik zowel op locatie, als bij jullie thuis of kunnen jullie sinds dit jaar ook kiezen voor mijn eigen studioruimte. Net buiten het centrum van Mechelen opende ik een gezellige daglichtstudio genaamd Dageraad waar je terecht kan voor alle soorten shoots. Fan van een lichte, minimalistische maar toch warme en gezellige setting? Dan is Dageraad misschien wel de ideale optie voor jullie. 

met de gezins- en newbornshoots

Boek jouw shoot

Meer gezelligheid

BEKIJK DE studio

Bij alle shoots is standaard het gebruik van de client closet inbegrepen. De client closet is een verzameling jurken (ook pregnancy proof) die helemaal aansluiten bij mijn stijl van fotografie. Je kan vooraf je voorkeuren doorgeven, ik zorg dat de jurken aanwezig zijn bij jouw shoot. 

Wat kost een newborn- of gezinsshoot?

BEKIJK DE BROCHURE

€345 incl BTW

Investering

60 minuten fotografie
Je bent welkom in Dageraad Studio te Mechelen
Gebruik van client closet
Volledige galerij op hoge resolutie
Mini-album inbegrepen

Wat is inclusief?

Plan nu jouw shoot

Investering

Newbornshoots

Gezinsshoots

De opties

Gezins- en newbornshoots

Vanaf heden kan je kiezen voor een fotoshoot in mijn eigen studio, Dageraad. Net buiten het centrum van Mechelen opende ik een gezellige daglichtstudio. Portretshoots, koppelshoots, zwangerschaps- én ook newbornshoots zijn hier mogelijk.

De studio is voorzien van een toffe inrichting waarin veel mogelijkheden zijn voor het maken van foto's. In een gezellige, huiselijke setting maken we tijdloze foto's die jullie nog lang kunnen koesteren.

Het grote voordeel? We zijn niet afhankelijk van het weer, je kan makkelijk van outfits wisselen (want ook bij studioshoots is het gebruik van de client closet inbegrepen) én bovendien kan ik een drankje voorzien. Gezelligheid troef!

Ontdek de studio

BOEK NU

Dageraad

BEKIJK DE STUDIO

€345 incl BTW

Investering

60 minuten fotografie
Je bent welkom in Dageraad Studio te Mechelen
Gebruik van client closet
Volledige galerij op hoge resolutie
Mini-album inbegrepen

Wat is inclusief?

Klaar om je fotosessie in te plannen? Dan maak ik met veel plezier tijd vrij. Maar wat kan je nu precies allemaal verwachten?

Wat kost een studioshoot?

Plan nu jouw shoot

Bij een studioshoot is standaard het gebruik van de client closet inbegrepen. De client closet is een verzameling jurken (ook pregnancy proof) die helemaal aansluiten bij mijn stijl van fotografie.

Ten laatste 7 dagen voor aanvang van de shoot mag je mij laten weten welke jurk(en) je zou willen gebruiken. Ik zorg dat deze fris gewassen en gestreken in de studio aanwezig zijn, helemaal klaar voor jou om erin te stralen.

Vind je je goesting niet of heb je zelf een super toffe outfit die je wil dragen? No worries, de client closet is geen verplichting. Draag dus gewoon lekker waar je zelf zin in hebt.

Client closet

BEKIJK DE BROCHURE

Volgende stap >

Nadat ik jouw aanvraag per mail met een vreugdedansje heb onthaald, bekijken we samen wat er mogelijk is. Je ontvangt een brochure die al heel wat vragen beantwoord, maar uiteraard geef ik je ook graag per mail of in een online videocall nog meer info. Zo weten we beiden wat we kunnen verwachten en ontdekken we of het een match is of niet.

01. Voorbereiding

Volgende stap >

Eerste kennismaking, check! De match zit goed, nu kunnen we verder de praktische zaken afspreken. Heb je nog geen shoot ingeboekt? Dan kan dat via de online boekingstool. Kies een dag en uur dat voor jou past, en je fotosessie verschijnt meteen in mijn agenda. Handig!
Je ontvangt ook alle informatie over de client closet, waarvan je gratis gebruik kan maken bij fotosessies. Het enige dat je dient te doen, is even op voorhand laten weten welke jurken je wil gebruiken, en ik zorg dat deze op de locatie geraken.

02. It's a match

Volgende stap >

Tijdens de shoot doe ik er alles aan je op je gemak te laten voelen. We nemen alle tijd die nodig is om er even in te komen en aan de hand van leuke opdrachtjes, breek ik het ijs in no time. We halen de beste versie in jezelf naar boven en zorgen gewoon voor plezier, spontaniteit en losse momentjes. Exit geforceerd gedoe, we gaan voor échte beelden.

03. De shoot

Terug naar het begin >

Zie zo, het zit erop. Nog even geduld, ik ga meteen aan de slag met de verdere verwerking van de foto's. Enkele dagen na de fotosessie ontvang je al een kleine preview en van zodra de volledige reeks foto's afgewerkt is, ontvang je hiervan een mailtje. In jouw persoonlijke online galerij kan je deze bekijken, downloaden en delen. Laat mij gerust weten wat je ervan vindt, elke review wordt met een glimlacht onthaald.

04. De foto's

Ik boekte een koppelshoot bij Annelies, samen met mijn vriend. Annelies is niet enkel een goede vriendin van mij, maar ook zonder twijfel de beste fotografe die ik ken Ze stelt je op je gemak en tovert met haar camera. Ik herbekijk de foto's nog regelmatig en keer op keer krijg ik tranen in mijn ogen. 

- Léa & Maxime

- Sara

We konden geen betere huwelijksfotograaf wensen dan Annelies! Het persoonlijk contact, de manier van werken, de afgeleverde foto’s, allemaal stuk voor stuk positieve ervaringen. Wij zijn beide niet zo gek op foto’s laten maken van onszelf maar Annelies begeleid je op zo een normale, spontane manier dat iedereen goed op foto’s staat.

- Laura 

Super leuke koppelshoot gehad met Annelies, ze weet perfect wat ze doet en stelt je echt op je gemak. Het zijn heel spontane foto’s en niet te geposeerd. De foto’s zijn dan achteraf ook super mooi! De shoot voelt als een leuke date niet als een fotoshoot!

Website Assets-Arch Outline

Lieve woorden

Verzenden

Bericht:*

onderwerp:*

Telefoonnummer:*

E-mailadres:*

Naam:*

Let's
connect

Website Assets-Arch Outline

Ik heb je berichtje goed ontvangen. Je ontvangt binnen de 5 werkdagen een antwoord, hou ook zeker je spam-folder in de gaten.

Bedankt!