Aanbod

Wat mag dat kosten?

Jullie hebben elkaar het ja-woord gegeven, spannend! Jullie grote dag komt eraan en jullie zijn op zoek naar een huwelijksfotografe. Here I am. 

Een match tussen fotograaf en koppel is zo ongelooflijk belangrijk. Je neemt als koppel een vreemde mee in jullie magische verhaal. En vertrouwen geven aan iemand dat je helemaal niet kent, dat loopt niet zo vlot. En dat is exact de reden waarom ik voor een persoonlijke aanpak kies, een aanpak waarbij we elkaar vooraf leren kennen. 

Benieuwd naar deze persoonlijke aanpak? Neem dan vrijblijvend contact op. Vertel mij over jullie plannen, neem mij mee in jullie sprookje en laat ons samen ontdekken hoe we jullie magie kunnen vastleggen. 

We said yes

... en nu?

Een huwelijksboeking is al mogelijk vanaf €550. 
Neem vrijblijvend contact op voor een offerte op maat.

Investering

* Kennismakend gesprek, online of offline
* Afgewerkte foto's in digitale galerij en op hoge resolutie
* Bij boekingen vanaf 7u is een afgewerkt fotoalbum inbegrepen
* Vervoerskosten tot 25 km van Sint-Katelijne-Waver zijn inbegrepen

INbegrepen bij elke boeking...

Elk huwelijk is uniek en vereist een individuele aanpak. Om die reden maak ik met veel plezier een persoonlijke offerte, afgestemd op jullie grote - of kleine maar fijne - plannen. 

Quanta costa?

Vraag de brochure op

Ben je benieuwd naar wat ik voor jullie kan betekenen? Let's find out!

Stuur vrijblijvend een mailtje om mij alvast over je plannen te vertellen. Zo kan ik even kijken of ik jullie datum nog vrij heb in de agenda. Datum geen probleem? Dan plan ik heel graag een kennismakingsgesprek in. Tijdens een online videocall of een offline koffie'tje leren we elkaar kennen en ben ik vooral benieuwd naar jullie verhaal. 

Zo ontdekken we samen of het een match is en op welke manier ik een plekje kan vervullen in jullie verhaal.

Tot snel?

Let's meet

Neem contact op

Website Assets-Arch Outline

BOEK NU

€295 incl btw

Investering

60 minuten fotografie
Op locatie (in overleg)
Brochure met stylingadvies vooraf
15 afgewerkte foto's (hoge resolutie)

Wat mag je verwachten?

De liefde is er om te vieren, elke dag opnieuw. En het is nog mooier om dit ook eens vast te leggen. Tijdens een koppelshoot van +- 60 minuten trekken we erop uit om jullie vast te leggen zoals jullie écht zijn, in alle spontaniteit. 

Liefde vieren

elke dag

BEKIJK DE BROCHURE

Website Assets-Arch Outline

BOEK NU

€295 incl. BTW | €375 incl. btw (met video)

Investering

Online videocall om de plannen te overlopen (indien nodig)
60 minuten fotografie
Op locatie (in onderling overleg gekozen)
15 afgewerkte beelden op hoge resolutie
Optioneel: video van max. 30 seconden

Wat mag je verwachten?

Misschien heb je de vraag al gesteld en willen jullie enkele verlovingsfoto's om het bekend te maken, of misschien wil je de vraag wel stellen tijdens een fotoshoot. Hoe dan ook, I'm in. Ik kan goed geheimen bewaren, je verlovingsplannen zijn veilig bij mij.

Liefde vieren

voor altijd

BEKIJK DE BROCHURE

Website Assets-Arch Outline

BOEK NU

€200 incl. BTW

Investering

30 minuten fotografie
Op locatie (max. 10 km van Mechelen)
8 Afgewerkte foto's op hoge resolutie
Wat mag je verwachten?

Niet helemaal zeker of een fotoshoot wel iets voor jullie is? Dan kan je kiezen voor een mini-sessie. Deze 'light' versie van een koppelshoot is ideaal voor de twijfelaars, voor degene die hun partner moeten overtuigen zich aan een shoot te wagen, voor iedereen die graag samen op de foto wil, maar een volledige shoot niet ziet zitten. Mini-sessies, maar maxi-fun. 

Liefde vieren

in 't klein

BEKIJK DE BROCHURE

Baby on the way, joepie! Niets zo mooi als een bolle buik waar nieuw leven in groeit. Je hebt dan ook groot gelijk dat je je zwangerschap graag op beeld wil laten vastleggen. Maar wanneer plan je nu best zo'n shoot?

Je bent natuurlijk helemaal vrij om zelf te kiezen wanneer je de shoot wil plannen, maar de beste periode is tussen de 30 en 34 weken. Je buik wordt nadien niet veel groter meer, waardoor deze periode ideaal is. 

Willen je graag je zwangerschap bekendmaken met een fotoshoot? Dan kan je natuurlijk ook veel vroeger bij mij terecht. Je geheimpje is veilig bij mij en samen zorgen we voor de ideale foto's om familie en vrienden te verrassen.

Joepie!

BOEK NU

Baby on the way

BEKIJK DE BROCHURE

€295 incl BTW

Investering

60 minuten fotografie
Op locatie (in overleg)
Gebruik van client closet
15 afgewerkte beelden (hoge resolutie)

Wat is inclusief?

Klaar om je fotosessie in te plannen? Dan maak ik met veel plezier tijd vrij. Maar wat kan je nu precies allemaal verwachten?

Quanta costa?

Plan nu jouw shoot

Bij een zwangerschapshoot is standaard het gebruik van de client closet inbegrepen. De client closet is een verzameling jurken (pregnancy proof) die helemaal aansluiten bij mijn stijl van fotografie.

Ten laatste 7 dagen voor aanvang van de shoot mag je mij laten weten welke jurk(en) je zou willen gebruiken. Ik zorg dat deze fris gewassen en gestreken op de locatie geraken. Helemaal klaar voor jou om erin te stralen.

Vind je je goesting niet of heb je zelf een super toffe outfit die je wil dragen? No worries, de client closet is geen verplichting. Draag dus gewoon lekker waar je zelf zin in hebt.

Client closet

BEKIJK DE BROCHURE

Volgende stap >

Nadat ik jouw aanvraag per mail met een vreugdedansje heb onthaald, bekijken we samen wat er mogelijk is. Je ontvangt een brochure die al heel wat vragen beantwoord, maar uiteraard geef ik je ook graag per mail of in een online videocall nog meer info. Zo weten we beiden wat we kunnen verwachten en ontdekken we of het een match is of niet.

01. Voorbereiding

Volgende stap >

Eerste kennismaking, check! De match zit goed, nu kunnen we verder de praktische zaken afspreken. Heb je nog geen shoot ingeboekt? Dan kan dat via de online boekingstool. Kies een dag en uur dat voor jou past, en je fotosessie verschijnt meteen in mijn agenda. Handig!
Je ontvangt ook alle informatie over de client closet, waarvan je gratis gebruik kan maken bij fotosessies. Het enige dat je dient te doen, is even op voorhand laten weten welke jurken je wil gebruiken, en ik zorg dat deze op de locatie geraken.

02. It's a match

Volgende stap >

Tijdens de shoot doe ik er alles aan je op je gemak te laten voelen. We nemen alle tijd die nodig is om er even in te komen en aan de hand van leuke opdrachtjes, breek ik het ijs in no time. We halen de beste versie in jezelf naar boven en zorgen gewoon voor plezier, spontaniteit en losse momentjes. Exit geforceerd gedoe, we gaan voor échte beelden.

03. De shoot

Terug naar het begin >

Zie zo, het zit erop. Nog even geduld, ik ga meteen aan de slag met de verdere verwerking van de foto's. Enkele dagen na de fotosessie ontvang je al een kleine preview en van zodra de volledige reeks foto's afgewerkt is, ontvang je hiervan een mailtje. In jouw persoonlijke online galerij kan je deze bekijken, downloaden en delen. Laat mij gerust weten wat je ervan vindt, elke review wordt met een glimlacht onthaald.

04. De foto's

Annelies is niet enkel een goede vriendin van mij, maar ook zonder twijfel de beste fotografe die ik ken Ze stelt je op je gemak en tovert met haar camera. Ik herbekijk de foto's nog regelmatig en keer op keer krijg ik tranen in mijn ogen. 

- Léa & Maxime

- Sara

Ik heb ondertussen al 3 fotoshoots gedaan bij Annelies en dat zullen zeker niet de laatste zijn! Ik heb het samen met vriendinnen, mijn toenmalige vriend en mijn gezin gedaan. Ik ben haar zo dankbaar voor die foto’s, ik koester ze echt enorm! Voor mensen die onzeker zijn voor de camera... twijfel niet en gewoon doen! Het is echt een super leuke activiteit/date. Ze stelt je zo hard op je gemak en soms voelt het gewoon alsof ze er niet eens is omdat je zo hard ‘in the moment’ zit.

- An-Sofie & gezin

Heel erg blij met het werk dat Annelies levert. Een heel relaxed gevoel tijdens de shoot en perfecte begeleiding om leuke foto’s te verkrijgen. Het feit dat wij zowel onze trouwfoto’s, zwangerschapsshoot, newborn shoot, en gezinsshoots keer op keer opnieuw bij Annelies boeken, zegt meer dan genoeg.

Website Assets-Arch Outline

Lieve woorden

Verzenden

Bericht:*

onderwerp:*

Telefoonnummer:*

E-mailadres:*

Naam:*

Let's
connect

Website Assets-Arch Outline

Ik heb je berichtje goed ontvangen. Je ontvangt binnen de 5 werkdagen een antwoord, hou ook zeker je spam-folder in de gaten.

Bedankt!