Even kennismaken

Website Assets-Arch Outline

Met mijn 23 zomers noem ik mijzelf nog graag jong. Toch begon mijn avontuur als fotografe al heel wat jaren geleden. Al zolang ik mij kan herinneren, heb ik een camera in mijn handen gehad. 

In 2019 besloot ik de stap te zetten en startte ik - tijdens mijn opleiding - als student-zelfstandige. Ik leerde, groeide en genoot. Ik vond écht mijn passie in het ondernemen en fotograferen. Na mijn studie besloot ik naast een voltijdse job, verder te bouwen aan mijn fotografie-business.

Nu, vier jaar later, geniet ik met volle teugen van elk koppel dat z'n weg naar mij vindt. Van huwelijken tot zwangerschappen of gewoon koppels die elkaar graag zien, ik leg het veel enthousiasme en spontaniteit vast. 


JOUW PARTNER IN CRIME ALS HET OVER spontane FOTO's gaat

Hi, ik ben Annelies

Ik herinner het mij nog als de dag van gisteren: 30 april 2012. Ik had al mijn spaargeld - inclusief de 'rosse centjes' bij elkaar geveegd en kocht mijn allereerste camera. Toen wist ik nog niet dat deze camera 6 jaar mijn trouwste vriend zou worden en het begin van mijn carrière als fotograaf betekende.

Inmiddels zijn we 10 jaar verder: ik maakte een passage in de wereld van nightlife en event fotografie, ik was amper 18 jaar toen ik fotografeerde op Pukkelpop, vond nadien mijn passie in huwelijks-en portretfotografie en werd als ultieme kers op de taart verkozen tot één van de Canon Young Talents 2021. 

Mijn verhaal als fotografe? Daar schrijf ik elke dag aan, beetje bij beetje.

Mijn weg als

fotografe

Ontdek het aanbod >

ik ben er graag bij.

Van mini-date tot jullie grote dag...

Mijn grootste droom
OCHTEND of avondshoots
Strand en de duinen
MIJN FAVORIETE SHOOTLOCATIE
This 
or that
Avondzonnetje for the win.
Een huwelijk in het buitenland

Let's get the party started.

Laten we samen herinneringen maken.
Neem vrijblijvend contact op.