2024 wordt het jaar van grote beslissingen.

March 2, 2024

Oh, wat vind ik het spannend om deze te delen. Maar tegelijk ben ik ook blij dat ik het éindelijk kan delen. Want dit jaar, dit jaar wordt een jaar waarin ik durf te springen. Een jaar waarin ik uitdagingen niet uit de weg ga en voor één keer eens niet twijfel, maar gewoon ga. Want ik open binnenkort mijn eigen studio!

Say what: een eigen studio?

Je leest het goed. Ik nam de sleutel van mijn eigen studioruimte in ontvangst! Het begin van een ongelooflijk avontuur, en dat 5 maanden nadat ik het idee van een eigen studio voorzichtig weer had opgeborgen.

Een kleine anderhalve maand geleden geraakte stapte ik voor het eerste de ruimte in waarvan ik toen nog niet wist dat het mijn studio ging worden. Doorheen de huidige, creatieve bezetting, zag ik het potentieel van de ruimte en zag ik vooral een heel realistische kans om mijn eigen dromen te kunnen realiseren. De beslissing was dan ook snel gemaakt en op 25 januari zette ik mijn handtekening onder het huurcontract.

De start van het leukste DIY project

Maar voordat ik de leukste koppeltjes en gezinnetjes kan ontvangen in de studio, is er nog wat werk. En hoewel ik even getwijfeld heb, begin ik meer en meer het plezier te zien in het huren van een niet afgewerkte ruimte. Ik heb namelijk de vrijheid om de ruimte volledig aan te kleden, te pimpen en in te richten naar mijn eigen ideeën en smaak. En het klussen? Stiekem vind ik dat wel leuk 🙂

Het worden nog drukke weekends en late weekavonden, maar ik neem jullie vanaf nu uiteraard mee in het proces van de studio. Het doel? Binnen één maand wil ik hier de allereerste shoot doen. Tot die tijd geef ik jullie alle nodige updates via deze blog en via TikTok.

Ik heb er alvast ongelooflijk veel zin in, en ik hoop jullie ook 🙌🏻

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Laat een reactie achter

Reacties