Annelies Boeykens Fotografie - Huwelijksfotografe, koppelshoots en zwangerschapshoots - blog met tips en tricks over fotografie

We zijn er weer – 2024

January 1, 2024

Surprise, surprise! De blog is weer helemaal terug van weggeweest. 

Degene die mij al iets langer volgen, weten ongetwijfeld waarover ik het heb: in 2017 startte ik een blog die ik in leven hield tot midden 2021. Een blog waarop ik tips en tricks deelde, verhalen vertelde, jullie meenam in mijn leven als fotografe, maar ook mijn leven als ‘gewoon Annelies’. Een nieuw jaar, nieuwe voornemens, en dus is de blog terug van weggeweest.

Wat mag je verwachten op deze blog?

Omdat ik voor mijzelf realistische doelen wil stellen, beginnen we voorlopig rustig met één blogpost per week. Zo kan ik voldoende tijd steken in de inhoud om jullie te voorzien van interessante posts waar jullie ook echt wat aan hebben. Maar wat zal die inhoud precies zijn?

Op deze blog neem ik jullie mee achter de schermen bij fotoshoots, deel ik tips en tricks voor andere fotografen, praat ik over het ondernemerschap en deel ik gewoon leuke verhalen en avonturen. Niets moet, alles kan. Volgens dat principe pik ik het bloggen graag weer op. 

Belangrijker: wat wil JIJ hier lezen? 

Natuurlijk vind ik het belangrijk om waardevolle content te delen, iets waar jullie wat aan hebben. Zelf kon ik al een leuk lijstje met onderwerpen samenstellen, maar ik ben natuurlijk heel erg benieuwd naar wat jullie hier willen lezen. Daarom kan je vanaf nu jouw ideëen en vragen vrijblijvend in mijn mailbox achterlaten. 

Heb je een prangende vraag, iets wat je altijd al hebt willen weten of worstel je ergens mee als fotograaf? Laat het mij weten via contact@anneliesboeykens.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Laat een reactie achter

Reacties