Cadeautjes

wrapped with love

Website Assets-Arch Outline

Ik heb je berichtje goed ontvangen en beantwoord deze zo snel mogelijk. Tot dan!

Bedankt!

Website Assets-Arch Outline

De tijd van Kerstlijstjes, gezelligheid en véél eten komt er weer aan. Maar voor we onze beentjes onder tafel kunnen schuiven, hebben we nog één belangrijke taak: op zoek gaan naar dat ene kerstcadeau dat een glimlach op iemands gezicht tovert. 

En wat nu als ik je zeg dat je met een heel klein cadeautje, een groot gebaar kan doen? 

Klein cadeau.
Groot gebaar.

Een cadeaubon is één jaar geldig na aankoop en kan op eender welk moment worden ingeruild voor een fotosessie. De vervaldatum is steeds meegedeeld op de cadeaubon zelf. 

Veelgestelde vragen

Hoe lang blijft een cadeaubon geldig? 

Wanneer moet ik ten laatste bestellen om mijn cadeaubon op tijd te ontvangen?

Hoe kan ik een cadeaubon aankopen? 

Waarvoor kan ik een cadeaubon kopen? 

De cadeaubonnen zijn volledig te personaliseren, zowel in waarde als in het type shoot. Dat betekent dat je zowel een volledige fotosessie kan cadeau doen, of gewoon een bepaalde waarde die nadien bij het boeken verrekend wordt en dat de cadeaubonnen geldig zijn op elk type shoots (zwangerschap, mini-sessie, koppel...) Grote of kleine cadeautjes, je kiest het volledig zelf.  

Je kan de cadeaubon aankopen via bovenstaande knoppen. Na het invullen van je gegevens en het volbrengen van het factuur, ga ik voor jou aan de slag en stuur ik de cadeaubon in feestelijke verpakking naar jou op.

Je bestelt je cadeaubon best voor 8 december om hem tijdig te ontvangen. Indien gewenst, kan de cadeaubon ook worden afgehaald te Sint-Katelijne-Waver (enkel op afspraak). 

Website Assets-Arch Outline

Ik heb je berichtje goed ontvangen en beantwoord deze zo snel mogelijk. Tot dan!

Bedankt!

Bestel jouw cadeaubon voor de feestdagen, 
en pak uit met een unieke verrassing.

Klaar om samen herinneringen te maken?