Ready to create 

memories

Hier komen instructies om een afspraak in te plannen. Deze voorbeeldpagina heeft een Cal.com kalender, maar je kan ook een andere agenda integreren uit bijvoorbeeld Calendly, Studio Management of Salonized!

De camera wacht op jullie. 

Je mailtje rolt mijn mailbox in en ik neem mijn agenda erbij. Als ik jullie gekozen datum vrij heb, ontvang je een bevestigingsmail. Indien de datum en/of het gekozen uur niet meer beschikbaar zijn, ontvang je een voorstel voor een nieuwe datum. 

In onderling overleg kiezen we een locatie die past bij het idee dat jullie van de fotoshoot hebben. 

01 - Let's get practical; datum en locatie

Van A tot Z

Let the magic happen

02 - Let's get official: bevestig je shoot

Tevreden met de locatie, datum en het gekozen uur? Tijd om je fotoshoot te bevestigen. Je ontvangt een voorschotfactuur van 25% van het totale bedrag. Van zodra het voorschot volbracht is, is je fotosessie definitief bevestigd.

Alle praktische zaken zijn geregeld, het aftellen kan beginnen. Dankzij een fijne samenwerking met een kledingwinkel heb ik een mooie client closet kunnen aanleggen waarvan jij ongelimiteerd gebruik mag maken tijdens je shoot. Je ontvangt de volledige brochure en kan per mail doorgeven welke items je graag zou gebruiken. 

03 - Let's get dressed: ontdek de client closet

04 - Let's get excited: aftellen maar!

Aftellen maar, je fotoshoot komt eraan! We tellen samen af naar jullie dag en maken er een onvergetelijke ervaring van. 

En wat na de shoot?

Je ontvangt de foto's max. 3 weken na afloop van de fotoshoot in je eigen persoonlijke, online galerij.

En nog een klein cadeautje: met jullie favoriete foto's maak ik een mini-album dat nadien (gratis) naar jullie wordt opgestuurd!

Het weer, het enige wat we niet zelf in de hand hebben. Naar aanloop van onze fotoshoot samen, hou ik het weerbericht nauwgezet in de gaten. Zolang het droog is, kan een fotoshoot doorgaan. 

Stel dat het toch regent, neem ik contact op en zoeken we samen een nieuwe geschikte datum.

Wat bij slecht weer op de dag van de shoot?

Bij elke fotoshoot is vanaf heden een mini-album inbegrepen. En met mini, bedoel ik ook écht mini. Het album is een soort vouwalbum op super handig zakformaat. Je selecteert zelf je favoriete foto's en bepaalt de kleur van de cover, ik zorg dat het album nadien tot bij jou geraakt. 

De mini-albums worden één keer per maand besteld, mogelijks moet je dus iets langer wachten op jouw exemplaar. Maar het zal het wachten waard zijn. 


Hoe ziet het mini-album eruit? 

Maximaal 3 weken na afloop van je fotoshoot, ontvang je per mail een persoonlijke uitnodiging voor jouw galerij. Met het wachtwoord krijg je exclusief toegang en kan je alle beelden op hoge resolutie downloaden. 

Nadien mag je de foto's delen, laten afdrukken, maar vooral koesteren. 

Waar en wanneer kan ik mijn foto's bekijken?

Gebruik van de client closet is inbegrepen bij elke fotoshoot. De client closet wordt regelmatig aangevuld en vernieuwd en er wordt bewust gekozen voor stoffen die zowat voor iedereen goed passen en vallen. 

Dankzij een samenwerking met een kledingwebshop, kan ik voor de mama's-in-wording steeds de leukste kleding voorzien, helemaal pregnancy proof. Je kan gebruikmaken van de client closet door na het ontvangen van de brochure in een mailtje te laten weten welke stuks je zou willen gebruiken. 

Hoe kan ik gebruikmaken van de client closet?

Volgende >

< Vorige

Veelgestelde vragen

Boek jouw shoot

Let's create magic